top of page

Az easyTRACK Járműkövetés szolgáltatásai teljes körű kontrollt biztosítanak gépjárműflottája felett.

eT-Web-2021mar-icn-teherauto.png

Teherautó

eT-Web-2021mar-icn-busz.png

Busz

eT-Web-2021mar-icn-szemelyauto.png

Személyautó

eT-Web-2021mar-icn-munkagep.png

Munkagép

Minimum 5 db új easyTRACK előfizetéshez

40%-os TELL kedvezmény kupon jár

Csomagajánlataink

Flottáját Ön ismeri a legjobban. Az easyTRACK Járműkövetés szolgáltatásai közül kiválaszthatja azokat, amelyekre a járművei menedzseléséhez szüksége van. Mi a magánautóhoz és a több ezer céges gépjárműből, munkagépből álló flottához is biztosítani tudjuk azt a rendszert, amellyel időt és pénzt spórolhat meg vállalata számára. Nézze meg csomagajánlatainkat és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

easyTRACK-Web-2021tavasz-Fooldal-Par01.w

Amire szolgáltatásaink megoldást nyújtanak

eT-Web-2021mar-icn-uzemanyagkontroll.png

Üzemanyag-ellenőrzés

Figyelemmel kísérheti az üzemanyag-felhasználást, a tankolt üzemanyag mennyiségét, a rossz vezetési stílusból adódó üzemanyag-pazarlást, így akár évi 40%-os megtakarítást is elérhet.

eT-Web-2021mar-icn-hugo.png

Gyors, egyszerű, átlátható útdíjfizetési rendszer, amely közvetlenül a sofőrt értesíti az útdíjfizetés esetleges elmaradásáról, ezzel megvédve vállalkozását a büntetésektől.

eT-Web-2021mar-icn-otm.png

Előre meghatározhatja az optimális útvonalat sofőrje számára, amivel időt és üzemanyagot spórolhat meg. Emellett valós időben kísérheti figyelemmel a gépjármű helyzetét is.

easyTRACK-Web-2021tavasz-Fooldal-megolda
eT-Web-2021mar-icn-flotta.png

Flottamenedzsment

Kövesse nyomon gépjárművei mozgását a nap 24 órájában. Ellenőrizze a bejárt útvonalakat, a megállási pontokat és a megtett utat. Készítsen riportokat sofőrjei és járművei tevékenységéről.

eT-Web-2021mar-icn-alert.png

Valós idejű riasztások

Állítson be valós idejű riasztásokat területekre, sebességre, vagy akár a tanksapka nyitására. A rendszer azonnali riasztást küld Önnek e-mailben vagy SMS-ben, ha sofőrje gyanús helyen áll meg vagy, ha kinyitják a tanksapkát.

eT-Web-2021mar-icn-homersekletkontroll.p

Hőmérséklet-figyelés

Kövesse nyomon a raktér hőmérsékletét, állítson be automatikus riasztást a nem kívánt hőmérséklet-változások figyelésére és juttassa célba áruját sértetlenül.

easyTRACK-Web-2021tavasz-Fooldal-megolda
easyTRACK-Web-2021tavasz-Fooldal-megolda
eT-Web-2021mar-icn-easytacho.png

Számítógép előtt ülve, pár kattintással letöltheti járművei tachográf adatait és a sofőrjei kártyáit is, vagy akár előre ütemezett időpontban a rendszer is automatikusan elvégzi ezt a műveletet Ön helyett.

eT-Web-2021mar-icn-jogosulatlangj.png

Jogosulatlan gépjárműhasználat

Megakadályozhatja, hogy illetéktelen sofőrök használják gépjárművét. Döntse el Ön, melyik munkatárs melyik járművet vezetheti.

eT-Web-2021mar-icn-easychatuzenet.png

Egyszerű kommunikáció

A zárt rendszerben, titkosított kommunikációval beérkező képeket, dokumentumokat, beszélgetéseket saját szervereinken tároljuk, ezzel biztosítva, hogy adataihoz külső személy ne férhessen hozzá.

Ismerje meg részletesen az easyTRACK szolgáltatásait!

easyTRACK-Web-2021tavasz-Fooldal-Par02.w

Ügyfeleink mondták:

Road Roller

Cégünk az easyTRACK nyomkövető szolgáltatását használja, mellyel mindvégig teljesen elégedett volt.

Az ügyintézés mindig gördülékenyen zajlik, a kollégák teljes körű tájékoztatást nyújtanak, segítőkészek és még kedvesek is.

A fent említett okokból nagyon szívesen ajánlom másoknak a cégünket és a szolgáltatást.

Kleiber Katalin Krisztina, FINN ÚT KFT.

Energy Drink

Cégünk 100%-ban elégedett, hisz folyamatosan rendeljük az eszközöket. Az easyTRACK munkatársai minden téren teljes szívvel végzik a munkájukat. Ha nagyon akarnék, sem tudnék egy iciri-piciri rosszat sem mondani. A szerződéseseket, számlákat érintő problémáink azonnal megoldódnak, a szerelők pontosan és kifogástalanul elvégzik a munkát, valamint a technikai kérdésekben is azonnali segítséget kapunk. Az egyik kollégájukat az év dolgozójának szeretnénk idén is jelölni, aki minden téren mindig leveszi az összes problémát a vállunkról már évek óta, amiért nagyon hálásak vagyunk. Teljes mértékig ajánljuk másoknak is a céget! Büszke lehet a vezetőség a csapatára! Köszönjük szépen!

Molnár Viktória, M.L. Energy Kft.

Nem a GPS-től lesz hatékony a logisztika, hanem a mögötte álló easyTRACK járműkövető és flottamenedzsment rendszertől!

easyTRACK-Web-2021tavasz-Fooldal-fedezze
easyTRACK-Web-2021tavasz-Fooldal-fedezze
easyTRACK-Web-2021tavasz-Fooldal-fedezze

Fedezze fel kötöttségek nélkül az easyTRACK-ben rejlő lehetőségeket. Ingyenes demo szoftverünkkel minden lehetséges felhasználási módot tesztelhet. 

Küldje el számunkra elérhetőségeit, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. Próbaverzió-igényléseket hétköznap 8:00 és 17:00 óra között tudunk feldolgozni, és a belépési adatokat ebben az időszakban küldjük ki a megadott e-mail-címre.

Köszönjük ügyfeleink bizalmát!

bottom of page