top of page
Cosmetics

T.H.E. Beauty szépségápolás

Lepje meg kedvesét Magyarországon fejlesztett és gyártott, minőségi kozmetikummal!

A T.H.E. Beauty termékpalettája kiterjed a női és férfi kozmetikumokra egyaránt. Nézze meg a termékkínálatot, ahol TELL Ügyfelek 15%-ék kedvezményt kapnak a kosárba rakott termékekből. 

 

A weboldalt IDE kattintva éri el.

Kuponkód: THETELL15

Ismerje meg Edinát, aki a T.H.E. Beauty márka megálmodója és alkotója

Tárnokiné Horváth Edina vagyok, a T.H.E Beauty márka megálmodója, alkotója, életre hívója. Közel 30 éve dolgozom kozmetikusként, saját szalonomat vezetve. Vegyésztechnikusként kezdtem meg kozmetikusi tanulmányaimat, majd a’ lifelong learning’- szellemében folyamatosan tanultam.

Amikor eljött az a pillanat, hogy tudásomat továbbadhatom másoknak, egy percig sem haboztam – már diplomás szakoktatóként – belevetettem magam az oktatásba. Miközben rengeteg emberrel találkoztam, kiteljesedhettem szakmailag és emberileg is. Nagyon sokat tanultam azoktól a cégvezetőktől, oktató kollégáktól, akikkel együtt dolgozhattam, egy embertől – Krisztától – kimagasló ismeretanyagot, munkamorált, lehetőséget kaptam. Amikor útjaink elváltak, már tudtam: saját termékekkel szeretnék dolgozni.

Hamarosan elkezdtem fejleszteni azokat a naturkozmetikai termékeket, melyekkel a mai napig szépségszalonomban kényeztethetem Vendégeimet és most eljött az idő, hogy a lakossági termékek az Önök/TI kezébe/kezetekbe kerüljenek. Kívánom, hogy a termékek kipróbálásakor ugyanazt az örömöt és elégedettséget érezzék/érezzétek, amit én éreztem, amikor tudásom legjavát beleadva kifejlesztettem őket.

Szeretettel és maximális szakmai alázattal:

Tárnokiné Horváth Edina

kozmetikus mester, diplomás szakoktató, elektrokozmetikus, vegyész technikus

bottom of page