top of page
eT-Web-Utnyilvantartas-aloldal-23jun-head.webp

Útnyilvántartás? Továbbra is szükséges, ha azt szeretné, hogy több maradjon a zsebében

Bizonyára Ön is tudja, hogy 2019 óta már nem szükséges útnyilvántartással bizonyítani az autó céges használatát ahhoz, hogy az ÁFA maximum 50%-át visszaigényeljük.

Ezáltal ugyan megspórolhatja az adminisztrációt, de nem biztos, hogy anyagilag is kifizetődő lesz vállalkozásának – sőt, akár millióktól eshet el!

Miért?

Ha céges járműveit akár 60-90%-ban üzleti célokra használja, de megelégszik az 50%-os átalánnyal, számolja ki, milyen nagyságrendű összegektől fosztja meg magát!

Mindemellett az útnyilvántartással egy NAV ellenőrzés során az 50% feletti magánhasználat esetén is tudja bizonyítani, hogy szabályosan járt el.

Nem kell a kevesebb adminisztráció vagy a megtakarítás közül választania! Van olyan megoldás, amellyel egyszerre lehetséges mindkettő!

Az easyTRACK automata útnyilvántartó programja minden tekintetben megfelel a NAV által támasztott előírásoknak és a kötelező adatokat minden esetben tartalmazza.

Az easyTRACK rendszere a nap 24 órájában gyűjti a járműbe szerelt GPS nyomkövető egység által küldött adatokat, s továbbítja azt a központi szerverre.

Az útvonal nyilvántartáshoz szükséges adatok véglegesen rögzíthetőek a rendszerben, mely egy sorszámot rendel a dokumentumhoz.

A már rögzített nyilvántartások bármikor lekérhetők a rendszerből.

Az automatikus útrögzítéssel garantáltan időt spórolhat és nyugodtan hajthatja álomra a fejét akkor is, ha NAV-ellenőrzést kap, hiszen olyan minőségű nyilvántartással fog rendelkezni, amely átmegy az ellenőrzésen.

Sokan megjárják a letölthető útnyilvántartási formanyomtatványokkal, így 2023-ban érdemes egy megbízható, automata útrögzítő rendszert használnia. Így az adminisztrációval sem szükséges törődnie, és az 50%-os átalánnyal sem kell megelégednie!

Az easyTRACK útnyilvántartó program előnyei:

kevesebb adminisztráció, mint a manuális módszerrel

garantált jogszabályi megfelelés

nincs több szükségtelen munkaidő kiesés

elkerülhetőek a magánhasználatból eredő felesleges üzemeltetési költségek

igazolhatóak a partner felé a megfelelő szállítási körülmények és a munka elvégzése

Egyszerű

Átlátható

Személyre szabható 

Biztonságos

Válasszon gyors és profi megoldást és igényelje vissza az ÁFA 90-100%-át bérelt vagy lízingelt autójánál, kapjon költségtérítést magánautójára céges használat esetén és kerülje el a cégautóadót!

Kérjen személyre szabott ajánlatot és számolja ki, mennyit takaríthat meg az easyTRACK-kel!

  • Can easyTRACK's toll payment system help you avoid fines?
    Yes. Using the fast, simple, and transparent e-toll payment system is a sure way to avoid fines, as it notifies the driver directly of a possible failure to pay the toll and provides continuous feedback on the ability to operate.
  • How can I check the toll declaration process?
    You can check the toll declaration process in two ways: via the easyTRACK web interface, where you can monitor the system's operational capability and the set number of axles. You can also get information about the toll declaration process using the HU-GO Display display device installed in the vehicle.
  • I need legal advice regarding toll payment. What to do?
    For our customers who use the e-toll service, we provide e-toll legal advice, in the framework of which our specialist colleague helps to solve toll-related problems.
bottom of page