top of page
eT-Web-Utnyilvantartas-aloldal-23jun-head.webp

Útnyilvántartás? Továbbra is szükséges, ha azt szeretné, hogy több maradjon a zsebében

Bizonyára Ön is tudja, hogy 2019 óta már nem szükséges útnyilvántartással bizonyítani az autó céges használatát ahhoz, hogy az ÁFA maximum 50%-át visszaigényeljük.

Ezáltal ugyan megspórolhatja az adminisztrációt, de nem biztos, hogy anyagilag is kifizetődő lesz vállalkozásának – sőt, akár millióktól eshet el!

Miért?

Ha céges járműveit akár 60-90%-ban üzleti célokra használja, de megelégszik az 50%-os átalánnyal, számolja ki, milyen nagyságrendű összegektől fosztja meg magát!

Mindemellett az útnyilvántartással egy NAV ellenőrzés során az 50% feletti magánhasználat esetén is tudja bizonyítani, hogy szabályosan járt el.

Nem kell a kevesebb adminisztráció vagy a megtakarítás közül választania! Van olyan megoldás, amellyel egyszerre lehetséges mindkettő!

Az easyTRACK automata útnyilvántartó programja minden tekintetben megfelel a NAV által támasztott előírásoknak és a kötelező adatokat minden esetben tartalmazza.

Az easyTRACK rendszere a nap 24 órájában gyűjti a járműbe szerelt GPS nyomkövető egység által küldött adatokat, s továbbítja azt a központi szerverre.

Az útvonal nyilvántartáshoz szükséges adatok véglegesen rögzíthetőek a rendszerben, mely egy sorszámot rendel a dokumentumhoz.

A már rögzített nyilvántartások bármikor lekérhetők a rendszerből.

Az automatikus útrögzítéssel garantáltan időt spórolhat és nyugodtan hajthatja álomra a fejét akkor is, ha NAV-ellenőrzést kap, hiszen olyan minőségű nyilvántartással fog rendelkezni, amely átmegy az ellenőrzésen.

Sokan megjárják a letölthető útnyilvántartási formanyomtatványokkal, így 2023-ban érdemes egy megbízható, automata útrögzítő rendszert használnia. Így az adminisztrációval sem szükséges törődnie, és az 50%-os átalánnyal sem kell megelégednie!

Az easyTRACK útnyilvántartó program előnyei:

kevesebb adminisztráció, mint a manuális módszerrel

garantált jogszabályi megfelelés

nincs több szükségtelen munkaidő kiesés

elkerülhetőek a magánhasználatból eredő felesleges üzemeltetési költségek

igazolhatóak a partner felé a megfelelő szállítási körülmények és a munka elvégzése

Egyszerű

Átlátható

Személyre szabható 

Biztonságos

Válasszon gyors és profi megoldást és igényelje vissza az ÁFA 90-100%-át bérelt vagy lízingelt autójánál, kapjon költségtérítést magánautójára céges használat esetén és kerülje el a cégautóadót!

Kérjen személyre szabott ajánlatot és számolja ki, mennyit takaríthat meg az easyTRACK-kel!

bottom of page