top of page
eT-Web-CAN-aloldal-23jul-head.webp

Hasznos információk járművéről CAN-BUS adatokkal – távoli eléréssel

Az easyTRACK rendszeréhez telepíthető kiegészítő, a CAN adapter segítségével az easyTRACK modul képes adatokat kiolvasni a jármű saját rendszeréből.

A felhasználói felületre történő bejelentkezés után a járműlistából kiválaszthatja azon regisztrált járműveit, amelyek CAN adapterrel rendelkeznek.

Az alábbi információkat ismerheti meg a CAN-BUS adatok segítségével:

Sebesség

Fordulatszám

Kilométeróra-állás

Üzemanyagszint

Összes elfogyasztott üzemanyag

Gázpedál szögállás

A menetlevél kimutatás kiválasztása után, CAN adapter használata esetén a rendszer a GPS vevőegység által szolgáltatott adatokat és a CAN-BUS adatokat nyerheti ki. Ehhez mindössze a lekérni kívánt időszakot kell beállítania és máris összesítve láthatja a fenti adatokat.

menetlevél kimutatás

Menetlevél kimutatás részlete

CAN adapter és üzemanyagszonda együttes használata esetén a rendszer az üzemanyagszonda által küldött adatokat alkalmazza. Ebből részletesen kimutatható a vezetési stílus, ugyanis átlátható módon, grafikonon ábrázolva jelenik meg a sebességeloszlás, az RPM-eloszlás és a gázpedálállás-eloszlás a teljes üzemidőben. 

Vezetési stílus kimutatás

Vezetési stílus kimutatás részlete

Mindezek segítségével kontroll alatt tarthatja üzemanyag-felhasználását, és az adatok elemzésével ellenőrizheti a gépjármű rendeltetésszerű használatát. 

Spóroljon akár több liter üzemanyagot cégének!

Próbálja ki az easyTRACK innovatív megoldásait és növelje Ön is vállalkozása hatékonyságát!

bottom of page