top of page
eT-Web-Tachograf-23jun-head.webp

Töltse le automatikusan
digitális tachográf adatait

Manuális letöltés? Már a múlté!

Az easyTACHOGRÁF segítségével előre beállított időpontban, automatikusan juthat hozzá gépjárművei tachográf- és sofőrkártyaadataihoz.

easyTRACK-Web-2021tavasz-Termekoldal-Tachograf-Pic01.webp

Többé nem kell külsős céget megbíznia az adatok letöltésével

A rendszer az adatokat (.ddd fájlokat) automatikusan letölti, biztonságos tárhelyen tárolja, és amennyiben arra igény van, ki is értékeli azokat.

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

Nincs szükség letöltő eszközre

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

Nincs több elfelejtett letöltés és sofőrkártya leolvasás

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

Nem igényel folyamatos odafigyelést

A piacon egyedülálló fejlesztésnek köszönhetően az easyTACHOGRÁF teljes mértékben kompatibilis az új Smart2 tachográffal.

Tapasztalja meg az easyTACHOGRÁF előnyeit!

Időmegtakarítás

Gyors és hatékony, ellentétben a hosszadalmas manuális folyamattal. Ez lehetővé teszi, hogy dolgozói több időt fordítsanak a valós munkafeladatokra.

Pontos és megbízható adatok

A rendszer által rögzített hiteles adatok segítenek az üzemeltetési döntések meghozatalában és a vezetési- és pihenőidők betartásában. Online, valós időben is figyelemmel kísérheti a sofőr tevékenységét.

Jogszabályi megfelelés

A fuvarozó vállalkozásoknak számos jogszabálynak kell megfelelniük a járművezetési és pihenőidők terén. Az easyTACHOGRÁF segít betartani a szabályokat és elkerülni a büntetéseket.

Részletes kimutatások

Az automatikus letöltési rendszer lehetővé teszi a .ddd fájlok részletes kiértékelését (szabálysértési, vezetési események és gépjármű-kimutatás).

Szeretne teljesen biztosra menni? Válassza az easyTRACK vezénylés segítő szolgáltatását!

Az adatok automatikus letöltése mellett már a vezetési- és pihenőidők kiszámításával járó terheket is megszüntetheti.

eT-Web-Tachograf-23jun-pic2.png

A prediktív tachográf rögzíti a vezető munkaidejét és a sofőr tevékenységeit, majd ezek alapján kiszámolja, hogy mikor ér véget a napi vezetési ideje, illetve mikor kell kötelező szünetet tartania.

eT-Web-Tachograf-23jun-pic3.png

Ez nemcsak a sofőr, de a tulajdonos, vagy a diszpécser dolgát is megkönnyíti, hiszen távolról is átlátják a sofőrök vezetési idejét, így könnyebben tudnak fuvart szervezni.

Nincs GPS szolgáltatója, vagy szeretné leváltani jelenlegi szolgáltatóját? 

Megérkezett a Tacho UltraLINK, mely egy távoli önálló tachográf- és sofőrkártya letöltő eszköz és szolgáltatás. A Tacho UltraLINK teljes mértékben automatizált és rugalmas megoldást kínál járműflottája adatkezelésére.

513f71_5d5d4553849f4bf6beee0cef0f6ed319~mv2.webp
eT-Web-Tachograf-pipa.webp

Távoli adatletöltés

Szeretné távolról letölteni tachográf- és sofőradatait? A Tacho UltraLINK-kel bárhol és bármikor megteheti. 

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

4G modem

Legyen szó akár GPS szolgáltató nélküli környezetről, a Tacho UltraLINK 4G-modemmel működik, így függetlenül a GPS alapú járműkövetési rendszerektől is hatékonyan ellátja feladatát. 

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

Magas szintű adatbiztonság

Az adatok biztonságos tárolására is nagy figyelmet fordítunk, így nem kell aggódnia a rendszer stabilitása és megbízhatósága miatt sem.

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

Automatikus és manuális letöltés

Beütemezhet automatikus, dátum alapú letöltéseket, ami megkönnyíti az adatok rendszeres frissítését és naprakészen tartását. Emellett lehetőség van manuális letöltésre is, amikor szükség van rá. 

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

ddd fájlok kiértékelése

A rendszer képes a ddd fájlok kiértékelésére is, így adatai elemzése is könnyedén megvalósítható.

Fedezze fel, hogyan kínál a Tacho UltraLINK valódi, hatékony megoldást a járműflotta adatkezelésére és hatékonyabb működtetésére. További részletekért látogasson el honlapunkra: Tacho UltraLINK és ismerje meg a vezetési adatok kezelésének új korszakát! 

Próbálja ki az easyTRACK innovatív megoldásait és növelje Ön is vállalkozása hatékonyságát!

  • Can easyTRACK's toll payment system help you avoid fines?
    Yes. Using the fast, simple, and transparent e-toll payment system is a sure way to avoid fines, as it notifies the driver directly of a possible failure to pay the toll and provides continuous feedback on the ability to operate.
  • How can I check the toll declaration process?
    You can check the toll declaration process in two ways: via the easyTRACK web interface, where you can monitor the system's operational capability and the set number of axles. You can also get information about the toll declaration process using the HU-GO Display display device installed in the vehicle.
  • I need legal advice regarding toll payment. What to do?
    For our customers who use the e-toll service, we provide e-toll legal advice, in the framework of which our specialist colleague helps to solve toll-related problems.

Kapcsolódó cikkek

bottom of page