top of page
eT-Web-Vontatmanyazonositas-23aug-head.webp

Egyszerű és hatékony megoldás a pótkocsik nyomon követésére

A pótkocsik hatékony követése és azonosítása a járműflották számára kiemelt fontosságú feladat. Az ilyen igényekre válaszként született meg az easyTRACK vontatmányazonosító szolgáltatása.

Kiknek?

Azoknak a cégeknek, akiknél a folyamatos nyomkövetés nem elengedhetetlen, azonban mégis fontosnak tartják, hogy átlátható információkkal rendelkezzenek pótkocsijaik mozgásáról. 

eT-Web-Vontatmanyazonositas-23aug-kep1.webp
eT-Web-negyzet-pipa.webp

Egyszerű és gyors telepítés

A vontatmányazonosító eszköz rendkívül gyorsan és egyszerűen telepíthető. A pótkocsi elektromos dobozába történő beszerelés és a vontatót és pótkocsit összekötő kábelköteg egyik üres kábelére való csatlakoztatás jelenti az installációt. Az easyTRACK-el felszerelt vontatók esetében pedig a kábel másik végét közvetlenül az EasyTRACK eszközökbe kötjük. Ezzel a megoldással kivédhető, hogy a sofőr elfelejtse bekötni a pótazonosítót.

eT-Web-negyzet-pipa.webp

Nem igényel karbantartást 

Az easyTRACK vontatmányazonosító eszköze egy passzív, könnyen kezelhető eszköz, amely információkat szolgáltat arról, mikor és hol történik a pótkocsi fel- és lekapcsolása. Ezen előnyök mellett az eszköz hosszú távon is költséghatékony marad, hiszen nincs szükség rendszeres karbantartásra. 

eT-Web-negyzet-pipa.webp

Átlátható adatok

A rendszámmal együtt megjelenített információk áttekinthetőek a térképes felületen és a generált riportokban, így mindig naprakész képet kaphat a pótkocsik mozgásáról és állapotáról.

eT-Web-negyzet-pipa.webp

Költséghatékony

Az eszköz használata alacsony beszerzési és telepítési költségekkel jár. Nincs szükség rendszeres karbantartásra, és nincs külön havidíja. Ennek köszönhetően a költségek jól tervezhetők és kiszámíthatók maradnak a hosszú távú használat során.

eT-Web-negyzet-pipa.webp

Egyszerűen kezelhető

Az eszköz egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy akár kevés technikai tapasztalattal rendelkező felhasználók is könnyedén használhassák. 

eT-Web-Vontatmanyazonositas-23aug-kep2.webp

A vontatmányazonosító szolgáltatás önmagában praktikus és egyszerű megoldást kínál, ha a pótkocsik fel- és lekapcsolásának időpontjairól és helyszíneiről szeretne pontos információkat kapni. 

Ideális választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek elsősorban csak a pótkocsik utolsó lekapcsolásának helyéről és mozgásáról szeretnének áttekinthető és naprakész adatokat szerezni, anélkül, hogy komplexebb funkciókra lenne szükségük, pl. ponyvás pótkocsik esetében. 

Amennyiben bővített funkcionalitásra lenne szüksége, például folyamatos helymeghatározásra és állóhelyzeti adatokra (hőmérséklet- vagy raktérnyitás adatok), az easyTRACK hamarosan megjelenő vontatmánykövető hardverét ajánljuk. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön a megjelenésről!

Próbálja ki az easyTRACK innovatív megoldásait és növelje Ön is vállalkozása hatékonyságát!

bottom of page