top of page
eT-Egyedi-hozzaferesek-aloldal-Head.webp

Döntsön Ön a felhasználói jogosultságokról
és növelje flottája hatékonyságát

Szeretné a könyvelőjével megosztani a jármű km adatait? Netán megbízójának kell igazolnia az elvégzett munkát?

eT-Egyedi-hozzaferesek-aloldal-Pic1.webp

Az easyTRACK lehetővé teszi, hogy különböző szintű jogosultságokkal ruházzon fel felhasználókat, melyet különböző alfiókok létrehozásával érhet el. Határozza meg Ön, hogy alkalmazottai vagy partnerei mely adatokhoz férjenek hozzá!

easyTRACK-Web-2021tavasz-AlcimHatter-Kek-Parallax.webp

Egyszerű megoldás, mellyel mindent kézben tarthat

Lehetősége van alfiókot létrehoznia pl. fuvarszervező diszpécsereknek, partnereinek, vagy bárkinek, akit saját jogosultsággal szeretne felruházni.

eT-Egyedi-hozzaferesek-aloldal-Screen-1.webp

Alfiók létrehozásakor eldöntheti, hogy a másik fél bizonyos járművekhez, vagy akár a teljes járműparkhoz férjen hozzá. Ezt bármikor dinamikusan változtathatja igényei szerint. 

A felhasználói szintű admin szerep teljes hozzáférést biztosít a fiókhoz, ezáltal minden funkciót elérhet és bármit módosíthat. 

eT-Egyedi-hozzaferesek-aloldal-Screen-2.webp

Számos adat megtekintésére van lehetőség, pl. a nyomkövetési adatok közül kiválaszthatja, hogy az adott személy hozzáférjen-e az archív adatokhoz, lekérhessen-e kimutatásokat, vagy megtekinthesse az üzemanyagszintet és a hőmérsékleti adatokat, így hatékonyabbá téve az ellenőrzési feladatok ellátását. 

Az adminisztráció kategórián belül szintén személyre szabhatja a jogokat: felruházhat másokat a sofőrök kezelésére, járműadatok módosítására, számlázás megtekintésére stb. 

eT-Egyedi-hozzaferesek-aloldal-Screen-3.webp

A tachográf adatokhoz való hozzáférést is személyre szabhatja, így lehetőséget nyújt manuális adatletöltésre és adatelemzésre is. 

A túrakövetés funkción belül jogosultságot adhat pl. túrák tervezésére és megtekintésére és akár a chatrendszert is elérhetővé teheti az Ön által kiválasztott személyeknek.

easyTRACK-Web-2021tavasz-AlcimHatter-Kek-Parallax.webp

Szervezett működés, biztonságosan

Az alfiókokat a főfelületre való belépés után kezelheti. A jogosultság addig nem lép életbe, amíg megerősítésként meg nem adja jelszavát. A fiókokat bármikor megszüntetheti vagy módosíthatja és bármikor visszaveheti a hozzáférést.

eT-Egyedi-hozzaferesek-aloldal-Pic2.webp

Legyen mindig Önnél a kontroll az easyTRACK-kel!

Kérjen ajánlatot most, vagy ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page