top of page
eT-Web-Uzemanyagkontroll-23jun-head.webp

Évi 40%-os megtakarítás?
Lehetséges, ha figyelemmel kíséri üzemanyagfogyasztását

Miért van szüksége üzemanyagkontrollra?

Amennyiben szeretne pontos képet kapni üzemanyagfelhasználásáról és csökkenteni ezzel kapcsolatos költségeit, egy megbízható rendszer használata elkerülhetetlen.

eT-Web-Uzemanyagkontroll-23jun-pic1.webp

A kontroll hiánya többletköltségekhez vezet és átláthatatlanságot eredményez, így a kisebb-nagyobb gépjárműpark tulajdonosainak, de a gépjárművel rendelkező magánszemélyenek is tanácsos egy jó minőségű szolgáltatás igénybevétele.

Tudta?

EasyTRACK előfizetésének ára mindössze töredéke annak az összegnek, amelyet éves szinten megspórolhat a szolgáltatás segítségével.​​

Mondjon nemet az üzemanyageltulajdonításra!

eT-Web-Uzemanyagkontroll-23jun-pic2.webp

A járműbe épített tartályszintmérő berendezések segítségével megállapítható az üzemanyag fogyása, így mindig tudni fogja, történt-e illegális üzemanyagkivét.

Járműve típusától függően CAN-adapter vagy diesel szenzor szonda segítségével literben vagy százalékos arányban megjelenítjük az üzemanyagszintet és az elhasznált üzemanyag mennyiségét rendszerünkben.

Lehetősége van:

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

Céges üzemanyagkártyákhoz tartozó számlák feltöltésére

eT-Web-Tachograf-pipa.webp

Adatok megtekintésére a menetlevélben és a kapcsolódó kimutatásokban

Az easyTRACK rendszere képes riasztást küldeni Önnek különféle események hatására, így akár valós időben értesülhet a számára fontos történésekről, pl. a tanksapkanyitásról. Ön dönti el, hogy e-mailben, SMS-ben vagy az easyTRACK szolgáltatási felületén (belépés után) szeretne értesítést kapni.

eT-Web-Uzemanyagkontroll-23jun-pic3.webp

A járműtípusok széles skálájára kínálunk megoldást

Legyen szó személygépjárműről, tehergépjárműről, kamionról vagy munkagépről, az easyTRACK biztosítja az Ön számára a kontrollt.

Próbálja ki az easyTRACK innovatív megoldásait és növelje Ön is vállalkozása hatékonyságát!

bottom of page