top of page
eT-Riasztasok-aloldal-Head.webp

Értesüljön mindig időben a járművét érintő eseményekről

A riasztások funkció használatával különféle riasztásokat aktiválhat járműveihez, amelyekről az alábbi platformokon értesülhet: e-mailben, SMS-ben vagy az easyTRACK szolgáltatási felületén (belépés után). 

eT-Riasztasok-aloldal-Pic.webp
eT-Riasztasok-aloldal-Slider.webp

Milyen eseményekről kérhetek riasztást?

Geofencing (terület alapú riasztás)

Értesülhet a POI-ként jelölt helyszínekre történő belépésről, kilépésről vagy megállásról. A POI (Points Of Interest) olyan egyedileg megadott helyeket jelöl, mely a felhasználó számára valamiért fontos, pl. telephelyek, le- és felrakók, partnerek.

Országhatárátlépés

A funkció segítségével nyomon követheti, mely országba történt ki- és belépés. Egyedileg beállítható, hogy a rendszer mikor riasszon, pl. csak abban az esetben, ha a jármű elhagyja Magyarországot, vagy csak akkor, ha Németországba történik határátlépés stb.

Sebességhatárátlépés

Kerülje el a bírságokat és óvja meg járművének műszaki állapotát azáltal, hogy riasztást állít be arra az esetre, ha az autó sofőrje átlépi az előre megadott sebességhatárt. Bizonyos járművek esetében egy adott sebesség már megterhelő lehet a motor számára, így csökkenti annak élettartamát. 

Dátumhoz köthető riasztások

Legyen szó jogosítvány, műszaki vizsga, forgalmi engedély, CASCO, autópálya-matrica, vagy kötelező biztosítás megújításáról, többé semmit sem kell észben tartania, hiszen számíthat az easyTRACK riasztásaira. Természetesen egyéb egyedi esemény beállítására is lehetősége van.

Tanksapkanyitás

Értesüljön valós időben vagy akár utólag a tanksapkák nyitásáról, zárásáról, így megelőzheti az illetéktelen üzemanyagkivételt. 

Üzemanyagkontroll

Személyautó és kisteherautó esetében CAN-adapter beépítésével a fedélzeti computerből megállapítható az üzemanyagszint és az elhasznált üzemanyag mennyisége százalékos arányban. 

 

Könnyű-, középnehéz- és nagyteherautóknál diesel szenzor segítségével literben mérhető az üzemanyag szintje, így a tankolásokról és a kivétekről azonnal értesülhet.
 

A fenti információk megjelennek az easyTRACK szolgáltatási felületén, a járműlistában, a járművek információs ablakában és a kimutatásokban is. Amellett, hogy valós időben értesülhet az Ön számára jelentős eseményekről, az összegyűjtött adatokat később számos módon hasznosíthatja.  

Kérjen ajánlatot most, vagy ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page