top of page
eT-Kimutatasok-aloldal-head.webp

Tudjon meg mindent járművéről

Több mint 30-féle easyTRACK kimutatással

Az easyTRACK-rendszerben számos kimutatás tölthető le gyorsan és egyszerűen. Az adatokat biztonságosan tároljuk szervereinken, így akár utólag is visszanézhetőek. 

eT-Kimutatasok-aloldal-Pic1.webp
easyTRACK-Web-2021tavasz-AlcimHatter-Kek-Parallax.webp

Hozzon létre a számára fontos információkból kimutatásokat, és töltse le pdf vagy excel formátumban! 

Menetlevél típusú kimutatások

Választhat a minden díjcsomagban elérhető menetlevél típusú kimutatásokból, ahol láthatja a megállás időpontját, az állásidőt, a tartózkodási helyet és a koordinátákat. Ezen kívül részletes menetlevél kimutatás is elérhető, ahol az üzemanyagszintet, a kilométeróra-állást, az elindulás időpontját, a menetidőt, a megtett utat, a sebességet és a fogyasztást is nyomon követheti. Egyedi paramétereket állíthat be és Ön döntheti el, hogy a kimutatás típusa adott járműre vagy sofőrre vonatkozzon.

Üzemidőre vonatkozó kimutatások

Az üzemidőre vonatkozó kimutatások főképp munkagépeknél töltenek be rendkívül hasznos funkciót. Figyelemmel kísérheti a közlekedési és munkavégzési üzemidőt, az állóhelyzet és a várakozás időtartamát is. 

POI (Point of Interest) pontokhoz kapcsolódó kimutatások 

Megtudhatja, hogy az adott jármű hányszor haladt át a POI-n és az ott töltött pihenőidőről is információt kaphat. Forduló kimutatásra is van lehetőség: a rendszer számontartja, hogy a gépjármű hányszor tette meg az oda-vissza utat. 

Üzemanyag alapú kimutatások

Üzemanyag alapú kimutatásainkkal megtudhatja, hányszor tankoltak és vettek-e ki üzemanyagot a jármű üzemanyagtartályából.

Sofőr alapú kimutatások

A sofőr alapú kimutatások esetében a menetlevél-kimutatásokban található információkat listázza a rendszer sofőr szerint csoportosítva. Amennyiben egy sofőr több járművet vezetett, mindegyik járművel kapcsolatos adat megjelenik a neve mellett.

Munkaórákra vonatkozó kimutatások

A munkaórákra vonatkozó kimutatások segítségével az adminisztrációval töltött idő lényegesen csökkenthető. A sofőrök vezetéssel töltött idejét egyénre szabottan láthatja a rendszerben és a belföldi napidíj és a kiküldetési díj elszámolása is jelentősen egyszerűsödik. A sofőrteljesítményt értékelő komplex kimutatásokkal a hatékonyság is mérhetővé válik.

Tartsa meg a meglepetéseket a megfelelő alkalomra!

A flottamenedzsment legyen kiszámítható és egyszerű!

eT-Kimutatasok-aloldal-Slider (2).webp

Kövesse járműveit az easyTRACK mobilapplikációban, ahol bármikor elérheti az összes funkciót, akár útközben is. 

Gyors

Biztonságos 

Egyszerű

eT-Kimutatasok-aloldal-Pic2.webp

Kérjen ajánlatot most, vagy ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page