top of page
eT-Web-DKV-Uzemanyagkartya-24apr-head.webp

Újdonság: hibakód visszajelzési funkció

A hibakódok kezelésével kapcsolatos új fejlesztéseink még jobban megkönnyítik a flottamenedzsment mindennapjait.

eT-Web-negyzet-pipa.webp

Új funkciók a CAN adapteren keresztül
A CAN adapter segítségével mostantól minden DAF, MAN, Mercedes, Ford, és Volvo márkájú kamion esetében azonnal észlelhetővé és kategorizálhatóvá válnak a hibakódok. Ez a funkció lehetővé teszi a hibajelzések csoportosított megjelenítését az irányítópulton, így a problémák gyors és hatékony kezelése érdekében már azonnal lépéseket lehet tenni.

eT-Web-DKV-Uzemanyagkartya-24apr-kep0.webp
eT-Web-negyzet-pipa.webp

Színes hibajelzések a felületen
A webes irányítópulton a hibajelzések színekkel is megkülönböztetve jelennek meg. Az alacsony és közepes fontosságú problémák sárga színnel, míg a súlyos meghibásodások piros színnel kerülnek megjelölésre. Ez a színkódolás segít a felhasználóknak abban, hogy gyorsan felismerjék és prioritást adjanak a különböző problémáknak.

eT-Web-Hibakod-kep1.webp
eT-Web-Hibakod-kep2.webp
eT-Web-negyzet-pipa.webp

Javított hibaértesítések
A rendszer mostantól nem csak az aktuális, hanem a korábban ki nem törölt hibajelzéseket is képes megjeleníteni, így a felhasználók teljes körű áttekintést kapnak járműveik állapotáról. 

eT-Web-negyzet-pipa.webp

Egyszerűsített felhasználói felület
A webes irányítópult segítségével intuitívabbá tettük a navigációt és gyorsabb hozzáférést biztosítsunk a leggyakrabban használt funkciókhoz. Ezen kívül az új layout lehetővé teszi, hogy egyetlen képernyőn több információt jelenítsünk meg, csökkentve ezzel a kezelők adminisztratív terheit.

eT-Web-negyzet-pipa.webp

Közelgő frissítések
A következő szoftverfrissítéssel hamarosan további fejlesztések kerülnek bevezetésre.

Az easyTRACK új fejlesztéseivel nem csupán a járművek állapotát követhetik nyomon pontosabban és hatékonyabban ügyfeleink, hanem jelentős mértékben csökkenthetik a váratlan meghibásodásokból adódó költségeket és kieséseket. Az új funkciókkal és az ezekre épülő további terveinkkel folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink flottamenedzsmentje egyre zökkenőmentesebb és gazdaságosabb legyen.

Kérdése van? Szeretné elmondani, Ön milyen új funkciónak örülne? Keresse ügyfélszolgálatunkat!

bottom of page