top of page
easyTRACK-Web-2021tavasz-Szolgaltatasok-

Szolgáltatások

Térképszolgáltatás

Térképes felületünkön keresztül, amely tartalmazza a speciális térképrétegeket is (erdőréteg, súly-magasság korlát), nyomon követheti flottája összes járművét, letöltheti a hozzájuk tartozó kimutatásokat, adatokat, számlákat. Átlátható, könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület, mely webről és mobilalkalmazásból is elérhető.

Optimális Túra Menedzsment

Előre megtervezheti a sofőrje számára ideális útvonalat, az útszakasz és a gépjármű típusa alapján, így csökkentheti a fölöslegesen megtett utak számát. A megtervezett utat elküldheti sofőrje mobiltelefonjára, így adott időben indíthatja el a túrát a Driver App mobilalkalmazáson keresztül.   

Tachográf letöltő rendszer

Az easyTACHOGRÁF segítségével egy webes felületen kísérheti figyelemmel a sofőrök aktuális vezetési és pihenési idejét, így elkerülheti a büntetéseket és optimalizálhatja a fuvarszervezést. A távoli eléréssel, egy előre meghatározott időpontban, vagy akár automatikusan is elindíthatja a tachográfkészülék és a sofőrkártyák letöltését.

Kimutatások

Az easyTRACK-rendszert úgy terveztük, hogy több mint 30-féle kimutatásunk gyorsan, egyszerűen és érthető módon legyen elérhető és letölthető. Készítsen kimutatást egy kattintással az Ön által kiválasztott járművekről vagy járműcsoportokról. A jármű-, flotta- és sofőralapú kimutatások nagymértékben megkönnyítik az adminisztrációs feladatokat.

Egyedi hozzáférések

A funkció segítségével hozzáférést biztosíthat alkalmazottai, illetve partnerei számára flottája bizonyos járműveihez vagy akár a teljes járműparkhoz. Eldöntheti, hogy az adott dolgozó vagy partner milyen kiegészítő szolgáltatásokhoz férjen hozzá a jármű aktuális pozíciójától az archív adatokon és kimutatáskészítésen át akár a sofőrkezelésig és adatmódosításig. 

Valós idejű riasztások

Riasztáskezelő rendszerünk segítségével Ön megadhatja, milyen eseményekről kér értesítést e-mail-ben, SMS-ben vagy az easyTRACK webfelületén keresztül. Értesítést állíthat be többek között határátlépésről, tanksapka nyitásról, megállási pontokról, műszaki vizsga esedékességéről, stb., de akár egyéni kilométer, vagy időpont alapú riasztásokat is megadhat.

CAN szolgáltatás

Tartsa kontroll alatt az üzemanyag-felhasználást, és pontosítsa a kimutatások adatait. Távoli eléréssel megismerheti és nyomon követheti a jármű kilométeróra-állását, és a sofőrök vezetési stílusait is. Ezen adatok elemzésével ellenőrizheti a gépjármű rendeltetésszerű használatát, így akár több liter üzemanyagot is megspórolhat cégének.

E-útdíj fizetési rendszer

Gyors, egyszerű, átlátható, GPS-alapon működő útdíjfizetési rendszer, amely tájékoztatást ad közvetlenül a sofőrnek, és megvédheti vállalkozását akár a büntetések kiszabásától is. A rendszer zökkenőmentességét a nap 24 órájában elérhető e-útdíjra szakosodott ügyfélszolgálatunk valamint e-útdíj-jogsegély tanácsadásunk biztosítja.

Üzemanyagkontroll

Kísérje figyelemmel gépjárművei üzemanyag-felhasználását, így akár évi 40%-os megtakarítást is elérhet. A járműbe épített hagyományos tartályszintmérő berendezéseken túl a tankolási listák feltöltésével lehetővé válik a céges üzemanyagkártyákhoz tartozó számlák feltöltése az easyTRACK-rendszerbe. A feltöltött adatok megjelennek a menetlevélben, illetve a kapcsolódó kimutatásokban.

Mobilalkalmazások

Az easyTRACK-mobilalkalmazás segítségével bárhonnan figyelemmel kísérheti céges gépjárműveit és ellenőrizheti az útdíj bevallása adatait.
A Driver APP alkalmazással sofőrei, többek között, bejelentkezhetnek az adott gépjárműbe, egy kattintással válthatnak privát és céges út között, valamint az applikációba épített navigáció segítségével bejárhatják a diszpécser által küldött útvonalat. 

Sofőrazonosítás, céges-magánút elkülönítés

Az easyTRACK-rendszerben beépített RFID-olvasó segítségével, valamint a Driver APP mobilalkalmazással tudja azonosítani magát a sofőr. Az APP segítségével a sofőr választhat céges és magánút használat között, mely információ megjelenik a menetlevélen, a járműadatok listájában és a kilométerköltség-nyilvántartásban is. 

Raktérajtó, hőmérsékletkontroll

Hőmérsékletfigyelő szolgáltatásunkkal folyamatosan nyomon követheti a raktér hőmérsékleti értékeit és értesítést kaphat, amennyiben eltérés mutatkozik a megadott számokban. A kívánt időszakra vonatkozóan hőmérséklet-kimutatást is lekérhet a rendszerből. A raktér ajtajának nyitását és zárását is figyelheti, melyről azonnali értesítést kaphat SMS-ben.

Napidíj kalkulátor

Az easyTRACK-rendszer és a jármű tachográfadatainak segítségével elérhetővé válik a belföldi és kiküldetési munkanapok számának kimutatása. A rendszer elvégzi Ön helyett a számításokat és összesíti egy kimutatásban, akár sofőrökre lebontva.
A kimutatás a 437/2015. (XII. 28.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítja az adatszolgáltatást.

Üzemidők

Problémát okoz, hogy nyomon kövesse munkagépei üzemidejét, emiatt nehézkes az elszámolás? Rendszerünk segítségével távolról követheti az üzemidőket és elkülönítheti a különböző üzemfázisokat, mint például a közlekedést és munkavégzést.

Nyomvonalvizsgálat

Tárolja el gépjármű flottájának adatait akár 24 hónapig, és tekintse meg archív adatabázisunkban az Önnek érdekes időszakot. Játssza le újra, akár 7 napos időintervallumot nézve, a gépjármű útját, és közben vizsgálja meg az Ön számára fontos eseményeket. Ha egy időszak különösen érdekes Önnek, akkor egy kattintással ki is nyomtathatja azt.

Vontatmányok

Kövesse a vontatmányokat élőben. Eszközünk segítségével tápellátás nélkül is megtekintheti pótkocsija helyzetét.* Nincs több fekete fuvar, nincs több elhagyott pótkocsi, ha ezt a szolgáltatásunkat választja.
*A szolgáltatás az akkumulátor működése alatt használható.

Elektromos autók

Kövesse nyomon elektromos autójának fogyasztását, tekintse meg a töltöttségi szintet, használja elektromos autóját úgy, mint bármely más gépjárművet a flottájában. Rendszerünk alkalmas az elektromos járművekből érkező adatok fogadására, feldolgozására és megjelenítésére.

Fuvarszervezés

Az easyTRACK-ből érkező valós idejű adatokat felhasználva az innoTMS felhőalapú felülete egy helyen nyújt megoldást partnerkezelésre (CRM), fuvarszervezésre, személyzeti, illetve gépjármű adminisztrációra, számlázásra, költségek rögzítésére, menetlevél kezelésére, illetve kimutatások készítésére.

Útnyilvántartás

Az easyTRACK automata útnyilvántartó programja megfelel a NAV előírásainak, és kevesebb adminisztrációt biztosítva segít visszaigényelni az ÁFA-t akár 90-100%-ban bérelt vagy lízingelt autóknál. Kerülje el a cégautóadót és takarítson meg jelentős összeget a felesleges üzemeltetési költségek elkerülésével.

Útdíjbevallás autóbuszok részére

Az easyTRACK elektronikus útdíjfizetési szolgáltatása nagyban megkönnyíti az autóbuszok 2024-ben életbe lépő használatarányos útdíjbevallását. A bevallás folyamatát a webes felület, mobilapplikáció vagy HU-GO Display készülék használatával egyszerűen ellenőrizheti.

Lineár öntözőrendszerek üzemanyagvédelme

A lineáris öntözőrendszerek hatékony mezőgazdasági megoldást kínálnak, ám az üzemanyaglopás komoly kihívást jelent esetükben. Az EasyTRACK rendszer segít megakadályozni ezt a problémát, folyamatosan figyelve az üzemanyagszintet és azonnal értesítést küldve a felhasználóknak. Ismerje meg, hogyan védheti meg gazdaságát az easyTRACK-kel!

Külső integrációk

Maximalizálja flottája hatékonyságát az easyTRACK járműkövetéssel, amely zökkenőmentes integrációt kínál a piacvezető rendszerekkel.

Hibakód visszajelzése

Az easyTRACK új fejlesztése a CAN adapter segítségével lehetővé teszi a hibakódok azonnali észlelését és kategorizálását DAF, MAN, Mercedes, Ford, és Volvo márkájú kamionokban. A hibák színes megkülönböztetéssel jelennek meg az irányítópulton, így a felhasználók gyorsan reagálhatnak. Az intuitív irányítópult egyszerűsíti a navigációt és gyorsabb hozzáférést biztosít a funkciókhoz.

EETS Utólagos nemzetközi útdíj fizetés

Fedezze fel az easyTRACK és a DKV Mobility által kínált nemzetközi utólagos útdíjfizetési megoldásokat, amelyek lehetővé teszik vállalkozása számára, hogy hatékonyan felkészüljön az útdíj változásokra 2024-ben. Személyre szabott megoldásainkkal, amelyek az útdíjak egyszerű és kényelmes kezelését célozzák, időt és pénzt takaríthat meg, miközben biztosítja vállalkozása folyamatos naprakészségét.

DKV Üzemanyagkártya

Az easyTRACK és a DKV Mobility által kínált készpénzmentes üzemanyagkártya megoldások lehetővé teszik vállalkozása számára a hatékony és kényelmes tankolást. Személyre szabott megoldásainkkal, amelyek az üzemanyag- és járműszolgáltatások egyszerű és biztonságos kezelését célozzák, időt és pénzt takaríthat meg, miközben biztosítja vállalkozása folyamatos működését és naprakészségét.

Kérjen ajánlatot most, vagy ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page