top of page
eT-Web-Linear-ontozorendszerek-23szept-head.webp

Lineár Öntözőrendszerek Üzemanyagvédelme: Hatékony Megoldások és Technológiák

Hogyan védjük meg a lineár öntözőrendszerek
üzemanyagát 2023-ban?

A lineáris öntözőrendszerek napjaink modern mezőgazdaságában elengedhetetlenek a hatékony és fenntartható növénytermesztéshez. Ezek az automatizált rendszerek kiválóan alkalmasak a nagy területek hatékony öntözésére, minimalizálva a vízpazarlást és a munkaerő-igényt. 

Bár ezek a rendszerek rengeteg előnnyel járnak, sajnos egy olyan kihívást is felvetnek, ami sok gazdálkodónak fejtörést okoz: az üzemanyageltulajdonítás veszélyét.

eT-Web-Linear-kep-1.webp
eT-Web-Linear-kep-2.webp

Az üzemanyagtolvajok mindig is problémát jelentettek a mezőgazdasági gépekkel és berendezésekkel szemben, és ezalól a lineáris öntözőrendszerek sem kivételek. Ezek a rendszerek gyakran a távoli, őrizetlen területeken működnek, így az üzemanyagkészletek könnyen célponttá válhatnak. 

Tudta?

Az üzemanyageltulajdonítás nemcsak anyagi veszteséget okoz, hanem a működési hatékonyságot is veszélyeztetheti, különösen az aszályos időszakokban, amikor a megfelelő öntözés kulcsfontosságú.

Öntözőrendszerek felügyelete és üzemanyaglopás megakadályozása

Az easyTRACK járműkövető rendszer egyedülálló, innovatív megoldással állt elő, hogy megakadályozza az üzemanyageltulajdonítást a lineáris öntözőrendszereknél. 

Hogyan biztosítjuk az üzemanyag védelmét?

eT-Linear-HU.webp
eT-Web-Autobusz-utdij-23szept-box1.webp

Az easyTRACK rendszer telepítése 

eT-Web-Autobusz-utdij-23szept-box2.webp

Üzemanyagszonda és tanksapkazár hozzákapcsolása

eT-Web-Autobusz-utdij-23szept-box3.webp

Integráció a TMS távfelügyeleti szoftverrel 

eT-Web-Autobusz-utdij-23szept-box4.webp

A rendszer alkalmassá válik az üzemanyagriasztások fogadására

eT-Web-box5.webp

Folyamatosan monitorozza az üzemanyagszint esését: amikor csökken, vagy a tanksapka nyitva van, az információ azonnal továbbításra kerül

Miért ajánljuk ezt a megoldást?

Az easyTRACK rendszer közvetlenül, köztes hardver nélkül jelez be az easyTRACK felületén. Így az üzemanyagszint változásait, a tanksapka nyitását vagy zárását és az öntözőrendszerekkel kapcsolatos eseményeket azonnal és közvetlenül láthatják a felhasználók.

Ezek az eszközök együttműködve védelmet nyújtanak az üzemanyagtolvajok ellen, és lehetővé teszik az öntözőrendszerek hatékony felügyeletét.

Hagyományos gazdálkodás modern megoldásokkal

Az easyTRACK járműkövető rendszerrel és a TELL Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. szakértelmével együttesen a gazdák és mezőgazdasági vállalkozások most már azonnal értesülhetnek az üzemanyagkészlet változásairól és az öntözőrendszer biztonságáról. 

Ez a megoldás nemcsak az üzemanyagtolvajok elleni védelemről gondoskodik, hanem segít fenntartani a gazdálkodás folyamatosságát és hatékonyságát is.

Integrált rendszerünk segít megőrizni a gazdálkodás hagyományait, miközben modernebb és hatékonyabb megoldásokkal védi az öntözőrendszereket az üzemanyageltulajdonítás veszélyétől. Ezáltal hozzájárul a mezőgazdaság fenntarthatóságához és biztonságához, és lehetővé teszi, hogy a gazdálkodók zavartalanul folytathassák munkájukat.

eT-Web-Linear-kep-4.webp

Büszkék vagyunk rá, hogy Európa legrégebbi állami birtoka, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. lineár öntözőrendszereinek védelméről is mi gondoskodunk. Szeretné tudni, hogyan valósítottuk meg? Cikkünkből kiderül. 

Rajtuk kívül már számos vállalkozás tette le a voksát a TELL innovatív megoldásai mellett, akik öntözőrendszereik hatékonyabb őrzését és az üzemanyaglopások visszaszorítását tűzték ki célul.

Az Ön cégének problémáira is személyre szabott megoldást kínálunk! Kérjen ajánlatot még ma és tapasztalja meg, hogyan növelheti vállalkozása hatékonyságát és biztonságát az easyTRACK-kel!

bottom of page