top of page
Keresés

Mit tehet azért, hogy a növekvő üzemanyag árak mellett több maradjon cége, és az Ön zsebében?

Ügyfeleink 100 kilométerenként akár 1,5 liter üzemanyag spórolást is mértek az easyTRACK-rendszer beszerelését követően.*

Hogyan, milyen szolgáltatásokkal segítünk Ügyfeleinknek pénzt és időt is spórolni egyben?


ÜZEMANYAGLOPÁS VISSZASZORÍTÁSA

Állítson be riasztást nem várt tanksapkanyitás esetére, ezzel megakadályozva az üzemanyaglopást. A tanksapkanyitásokról akár kimutatást is kérhet.

(Bővebben az üzemanyaglopásról itt írunk)


ROSSZ VEZETÉSI STÍLUSBÓL ADÓDÓ ÜZEMANYAG-PAZARLÁS

A sofőrök vezetési stílusáról egyedi kimutatások állíthatók össze, így kiszűrhető, ha magas fordulatszám-tartományban használják a motort, vagy hirtelen gyorsítanak és rendszeresen magas sebességtartományban közlekednek a járművel. Ezáltal a rossz vezetési stílusból adódó üzemanyag-pazarlás is megelőzhető.


DÁTUMHOZ KÖTHETŐ ÉRTESÍTÉSEK BEÁLLÍTÁSA - A RENDSZERESEN SZERVIZELT AUTÓ KEVESEBB ÜZEMANYAGOT HASZNÁL EL

A Valós idejű riasztáskezelő rendszerünkkel (ALERT) folyamatosan ellenőrzés alatt tarthatók a megtett kilométerek, illetve előre megadható, hogy milyen eseményekről küldjön azonnali értesítést a rendszer. A tanksapkanyitások mellett akár dátumhoz köthető eseményekről is kérhető riasztás, például a forgalmi engedély vagy az útdíjhasználati jogosultságok lejáratáról, illetve az esedékes kerékcseréről. Ne felejtse el, hogy a kopott abroncs amellett, hogy balesetveszélyes, még a fogyasztást is növeli!


A GÉPJÁRMŰ NEM MEGENGEDETT HASZNÁLATA - Csak azért fizessen, ami ténylegesen indokolt!

A megtett kilométerek figyelésével hatékonyan szűrhető ki a céges járművek magáncélú használata és a fekete fuvarok.

CSÖKKENTSE KÖLTSÉGEIT ÉS SPÓROLJON IDŐT ÉS ÜZEMANYAGOT A MEGTETT UTAK SZÁMÁN

Az Optimális Túra Menedzsment szolgáltatással akár előre megtervezheti sofőrje számára a megállási pontokat is tartalmazó ideális utat, az útszakasz és a gépjármű típusa alapján. Ezzel csökkentheti a fölöslegesen megtett utak számát, így időt és üzemanyagot spórolhat egyszerre. A megtervezett utat egy kattintással elküldheti sofőrje mobiltelefonjára, így adott időben indíthatja el a túrát a Driver App mobilalkalmazáson keresztül.


A felsorolt szolgáltatásaink akár 2 csésze kávé áráért elérhetőek.


Ne hagyja kifolyni kezei között a drága üzemanyagot. Inkább próbálja ki az easyTRACK-rendszerét. Kérdése van? Válasszon az alábbi lehetőségek közül, és mi az alapján vesszük fel Önnel a kapcsolatot:



*Ügyfélvisszajelzések alapján mért adat.


Tetszett a cikk és szeretne több ilyet olvasni?

Iratkozzon fel és mi emailben értesítjük ha hasonló cikket írunk.

bottom of page