You need to enable JavaScript in order to use the AI chatbot tool powered by ChatBot
top of page
Keresés

2024-ben is Vállvetve Apával (és Anyával)

Az utóbbi években hagyománnyá vált, hogy az easyTRACK is csatlakozik a Vállvetve Apával kezdeményezéshez, melyet - hogy az anyukák se maradjanak ki - a cégen belül vállvetve Apával és Anyával napra kereszteltünk. Családbarát munkahelyként elsődleges célunk a programmal, hogy támogassuk és erősítsük a családok közötti együttműködést és közös élményeket nyújtsunk a szülőknek és gyermekeiknek.



Mivel idén a nyári szünet később kezdődött, a kezdeményezés is a szokásosnál későbbi időpontban zajlott, amit a gyerekek emiatt még inkább vártak, hiszen nem mindennapi esemény, hogy anyát és apát munka közben láthatják.



2024-ben a szokásos programok mellett új programokkal is készültünk kicsiknek és nagyoknak: játékos foglalkoztató füzetek, gyárlátogatás, valamint a napi feladatokba történő bekapcsolódás várta a kíváncsiskodókat. A kötelező reggeli stand-upokon mindenki részt vett édesapja, édesanyja mellett, így betekintést nyerhettek a szülő feladataiba és ismét megtudhatták, mit csinál apa és anya, amikor dolgozik.



Több közös játékkal készültünk a programra, melyek közül az Activity volt a kedvenc, valamint a gyerekek is készítettek a felnőttek számára egy saját kincskereső feladványt. Ennek során ők maguk is megtapasztalták a csapatmunkát, az együttműködés fontosságát és az egymásra való odafigyelést. A játékok nemcsak szórakoztatóak voltak, hanem fejlesztették a kreativitást és a problémamegoldó készségeket is. A nap végére minden résztvevő új élményekkel és emlékekkel gazdagodott, amelyek idén is kicsit szorosabbra fűzték a családok közötti kapcsolatokat és a cégen belüli közösségi szellemet.



Tetszett a cikk és szeretne több ilyet olvasni?

Iratkozzon fel és mi emailben értesítjük ha hasonló cikket írunk.

bottom of page