top of page
Keresés

Az easyTRACK legújabb frissítései: Innováció és hatékonyság az utakon

Az easyTRACK flottakezelési rendszerének legújabb, 2024. április 04-én megjelenő frissítései magasabb szintre emelik a járműflotta kezelését. Ezek a frissítések nem csupán az üzemeltetési hatékonyság növelését célozzák, hanem a felhasználói élmény javítását és az operatív kockázatok csökkentését is szolgálják.

Lássuk, milyen újdonságokkal bővült az easyTRACK kínálata!


Új fejlesztések vállalkozása sikeréért

Az azonosítás nélküli közlekedést mostantól automatikusan magánútként kezeljük

A sofőr ismét elfelejtette magánhasználatra állítani a járművet? Többé nem kell aggódnia emiatt, ugyanis megérkezett az easyTRACK új funkciója, amely az azonosítás nélküli közlekedést automatikusan magánútként kezeli. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a sofőrazonosítás hiányában a rendszer automatikusan magánhasználatként rögzítse a tevékenységet, ezzel is csökkentve az adminisztratív terheket.

A szolgáltatás aktiválása igényléshez kötött, nem történik meg automatikusan.

Google Street View a térképen, mindössze egyetlen kattintással

A címre jutás soha nem volt még ilyen könnyű, hát még a sofőrök aktuális helyzetének megtekintése! Az easyTRACKbe integrált Google Street View szolgáltatással lehetővé tettük a felhasználók számára, hogy mostantól a térképre kattintva azonnal megtekintsék a járművek pozícióit utcaszinten. Ez a funkció segít a címek pontos beazonosításában és a navigációs hibák minimalizálásában.

Értesülés a hibakódokról egyszerűen

Volt már, hogy sofőrje CE lámpával fejezte be a fuvarját, önnek pedig ez milliókba került? Megvan a megoldás! Az easyTRACK új hibakód visszajelzési funkciója a CAN adapter segítségével észleli és kategorizálja a járművek hibakódjait. A hibajelzéssel rendelkező járművek csoportosítva megjelennek az irányítópulton is, lehetővé téve a gyors és hatékony problémamegoldást. Ez a funkció támogatja a DAF, MAN, Mercedes, Ford és Volvo márkájú kamionokat, biztosítva a flottája zavartalan működését.

Karbantartás könnyedén: Szerviz kilométer figyelés

Bízza az easyTRACK-re szerviz teendőit! A rendszer most már képes visszajelzést adni a szervizig hátralévő kilométerekről, segítve ezzel a járművek karbantartásának tervezését. A szervizt igénylő járművek pedig automatikusan megjelennek az irányítópulton, elősegítve a hatékony járműgazdálkodást.

Nyomvonal nyomtatása - grafikonnal

Nem tudja, hogyan tehetné az útvonaltervezést és a járműteljesítmény-elemzést vizuálisan még átfogóbbá? A nyomvonalak kinyomtatása most már grafikonnal bővül, ami részletesebb betekintést nyújt a járművek útvonalába és teljesítményébe. Helyezze el bárhol a grafikont a térképen és lépjen új szintre az elemzéseket illetően!

Új kimutatások, ügyfeleink igényeihez igazodva

Az easyTRACK csapata tovább bővítette az elérhető kimutatásainak körét, hogy semmilyen információ ne maradjon rejtve flottájáról. Lássuk, mely kimutatások startolnak áprilisban:


  • Túlpörgetés kimutatás: megmutatja, hogy a kiválasztott időszakban hányszor lépte túl a jármű a megadott fordulatszámot.

  • Akkumulátorgrafikon kimutatás: grafikonon láthatja a jármű belső akkumulátorának változását az ön által választott időszakban.

  • Úttípus kimutatás: megnézheti, hogy különböző típusú utakon (pl. autópálya, főút stb.) mennyit közlekedtek a kiválasztott járművek.

  • Offline eszközök kimutatása: listázza a nem elérhető eszközöket és képes külön kezelni a telephelyen járműveket.

  • Jövőbeli riasztások kimutatás lekérdezésekor már rendezhető a lista a hátralévő kilométerek alapján növekvő, vagy csökkenő sorrendbe.

Új riasztások

Fordulatszám riasztásának továbbfejlesztett változata már a hidegindítást is figyelembe veszi, és lehetővé teszi egyedi fordulatszám-határértékek beállítását járművenként, így még pontosabban szabályozható a járművek üzemeltetése és csökkenthetők a felesleges karbantartási költségek.

Ossza meg velünk, milyen fejlesztésnek örülne


Legújabb fejlesztéseink az easyTRACK rendszerében nem csak a járműflotta menedzsmentjét teszik egyszerűbbé és hatékonyabbá, hanem jelentősen hozzájárulnak a költséghatékonyság növeléséhez is.


A sofőrök és a járművek folyamatos, valós idejű nyomon követése lehetővé teszi a flottatulajdonosok számára, hogy időben reagáljanak a potenciális problémákra, maximalizálják a járművek kihasználtságát, és csökkentsék a felesleges kiadásokat.


Csapatunk elkötelezett az innováció és a felhasználói igények előtérbe helyezése mellett. A technológiai fejlődés és a piaci igények figyelembevételével az easyTRACK folyamatosan törekszik arra, hogy megkönnyítse ügyfelei mindennapjait és hozzájáruljon vállalkozásaik sikeréhez.


Az új funkciókkal cégünk nem csupán a jelenlegi, hanem a jövőbeli kihívásokra is felkészül, biztosítva ezzel ügyfelei számára a versenyelőnyt és a gazdaságos működést.

Kérdése van? Forduljon hozzánk!

Tetszett a cikk és szeretne több ilyet olvasni?

Iratkozzon fel és mi emailben értesítjük ha hasonló cikket írunk.

bottom of page