top of page
Keresés

Miért fontos a járműkövetés a mezőgazdaságban?

A mezőgazdaságban a gázolajlopás és a járművek, munkagépek felügyelete napi szintű problémát jelent a termelők számára. A növekvő kihívásokkal és az erőforrások szűkösségével szemben a mezőgazdálkodóknak okosabbá és hatékonyabbá kell válniuk. Ebben segíthet az easyTRACK járműkövetés, mint technológiai megoldás, amely a mezőgazdaság területén is egyre fontosabb szerepet tölt be. Az új munkagépek gyári rendszerei már számos funkciót képesek nyújtani, azonban a GPS járműkövetés a régebbi munkafeladatot ellátó járművek esetében is hatékony megoldást kínálhat ezen problémákra.


Megoldás a gázolajlopás ellen


A mezőgazdasági gépek állandó mozgásban vannak, és gyakran elhagyott, őrizetlen területeken dolgoznak, ami sajnos kiváló lehetőséget nyújt a gázolajlopásokhoz. Ennek megoldásaként ügyfeleink számára üzemanyagszondát és tanksapkazárat telepítünk, így képesek lehetünk pontosan monitorozni az üzemanyagfogyasztást és észlelni a lehetséges lopásokat, megőrizve a gazdaság pénzügyi stabilitását és zavartalan működését.


Munkaidő és munkafázisok hatékony nyomon követése - régebbi járművek esetén is


Az easyTRACK járműkövetés nemcsak az üzemanyagfogyasztás felügyeletét segíti elő, hanem lehetővé teszi a munka fázisainak pontos nyomon követését is. Az új traktorok gyári rendszerei már komplex adatokat szolgáltatnak, ám azoknak a gazdaságoknak sem kell elkeseredniük, amelyek ilyen mértékű beruházást nem engedhetnek meg maguknak.


Munkaidő és Üzemidő:

  • Munkaórák száma az adott munkagép esetében

  • Munkagép üzemideje az adott időintervallumban


Munkafázisok:

  • Azonosítási kategóriákkal elkülönítve a munka fázisokat.

  • Például: Az egész napos traktormunka és az azonosítási kategóriák szerinti specifikált munkafázisok elkülönítése.


Műveletek Nyomon Követése:

  • Szántás, vetés, permetezés nyomon követése, rögzítése


Terményszállítás:

  • A terményszállító járművek kifúvómotorának ki- és bekapcsolásának nyomon követése

  • Segédhajtások nyomon követése a szállítás során

Ezen funkciók és adatok együttesen lehetővé teszik a precíz és részletes gépmunka nyomon követését, ami segít a hatékonyabb gazdálkodásban és a gépek optimális kihasználásában.


Jövőorientált mezőgazdálkodás - elérhető áron

A mezőgazdasági járműkövetés dinamikusan fejlődik, és a technológiai újításoknak köszönhetően egyre kifinomultabb és testreszabottabb megoldások válnak elérhetővé. Az easyTRACK műszaki fejlesztései tovább fokozzák a pontos adatgyűjtést, amely a gazdák számára is felbecsülhetetlen eszközzé válik a mezőgazdaságban.

A gázolajlopások elleni védelemtől a munkafolyamatok optimalizálásáig, a járműkövetés komplex megoldást kínál a mezőgazdaság jövőjének formálásában.


Hogyan biztosítjuk a lineár öntözőrendszerek üzemanyagvédelmét? Tudjon meg többet!


Ha Önnek bármilyen specifikus elképzelése vagy problémája van, melyet szeretne megvalósítani vagy megoldani, keresse az easyTRACK-et! Szívesen nyújtunk szakmai tanácsot és segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!

KAPCSOLAT

Tetszett a cikk és szeretne több ilyet olvasni?

Iratkozzon fel és mi emailben értesítjük ha hasonló cikket írunk.

bottom of page