top of page
Keresés

easyTRACK járműkövetés: Mi a különbség a teszt és a demó között?

Az okos megoldások térhódításával számos lehetőség kínálkozik a járművek követésére és monitorozására. Az easyTRACK az ügyfelek számára két kiváló lehetőséget kínál a szolgáltatás kötöttségektől mentes kipróbálására: a valós tesztelést és a demószoftverhez való hozzáférést, amelyek segítségével mindenki számára könnyedén testreszabhatóvá és elérhetővé válik a járműkövetés világa.


Ingyenes 30 napos teszt: Tapasztalja meg saját járművével


Az easyTRACK kipróbálására egyedülálló, valós tesztelési lehetőséget nyújtunk, mely során ügyfeleink 30 napig teljesen ingyen tesztelhetik szolgáltatásainkat. A folyamat rendkívül egyszerű: miután az ügyfél kiválaszt egy járművet a flottából, az easyTRACK munkatársai a kívánt funkciócsomagot az adott járműbe telepítik. Ezután a 30 napos tesztidőszak során az ügyfél valós időben követheti járművét, miközben szabadon kipróbálhatja az összes szolgáltatást. A rendszer rugalmas, nem jár sem beszerelési, sem használati költséggel, és ha az ügyfél úgy dönt, a tesztidőszak végén a szolgáltatás ingyenesen kiszerelhető.


Az ügyfeleknek lehetőségük van beszámolni tapasztalataikról, megosztani véleményüket a felhasználói élményről, és ha szükséges, módosítani a funkciókat a tesztidőszak alatt. A díjmentes, kötöttségmentes lehetőség a járműkövetés világába való betekintést kínálja.


Demószoftver: Ismerje meg az easyTRACK felületét


A másik opció a demószoftverhez való hozzáférés, ahol az ügyfelek generált adatokkal próbálhatják ki az easyTRACK felületét. Ez egy kitűnő lehetőség azoknak, akik szeretnék megismerni a rendszer funkcióit, de ehhez nem szeretnék a járművükbe telepíttetni az easyTRACK rendszert. A demófiókban az ügyfél láthatja, hogyan működik a felület, kipróbálhatja a különböző funkciókat.


Különbségek: Teszt és demó


A két lehetőség közötti kulcskülönbség az, hogy míg a valós tesztelés során az ügyfél saját járművével tapasztalhatja meg a szolgáltatásainkat, addig a demófiókban generált adatokkal ismerkedik meg a felülettel. A demó lehetősége azt kínálja, hogy a funkciókkal “játszhasson”, de az adatok valóságtartalmát nem ellenőrizheti (pl. üzemanyag szintje, hol parkol éppen a jármű), mivel azok csak szimuláltak.


Mindkét lehetőségünkkel az a célunk, hogy az ügyfelek számára átláthatóvá tegyük a járműkövetés világát. A rugalmas megközelítésünk és a kötöttségmentes tesztidőszak lehetővé teszi, hogy mindenki maga döntse el, mely szolgáltatásaink felelnek meg leginkább az igényeinek.


Legyen részese az innovációknak, és fedezze fel a járműkövetés kényelmét és hatékonyságát!

Érdeklődik a tesztlehetőség vagy a demószoftver iránt? Kollégáink állnak rendelkezésére!

Tetszett a cikk és szeretne több ilyet olvasni?

Iratkozzon fel és mi emailben értesítjük ha hasonló cikket írunk.

bottom of page