top of page
Keresés

Új funkciók az easyTRACK felületén októberben

Az easyTrack rendszer folyamatosan fejlődik és újabb innovatív megoldásokkal bővül, hogy még hatékonyabbá és felhasználóbarátabbá tegye a járművek követését és flottakezelését. Az új funkciók lehetővé teszik, hogy Ön mindig teljes kontrollt élvezzen járművei felett.


Az új rendszercsomag rengeteg újdonságot, javítást és fejlesztést tartalmaz. Melyek ezek? Mutatjuk!


Új térképi réteg


Unja már a Google térképek unalmas színeit, vagy a HERE térképek lassú frissítését? Mostantól harmadik lehetőségként használhatja az OpenStreetMap-et, a világ legnagyobb nyílt adatbázisú földrajzi térképét. Az easyTRACK mától ezt a térképet is támogatja, amit világszerte 10,4 millió ember szerkeszt és használ. Fedezze fel itt: OpenStreetMap


Új Térképi Réteg



Nyomtatási kép bővítés


Szeretné, ha sofőrjei papír alapon is rendelkeznének a túrák adataival? Most már egyszerűen nyomtathatja ki a jármű archív nézetből az indulási és érkezési időket, így nem kell külön menetleveleket készíteni. Az adatok igény szerint be- és kikapcsolhatók a nézeten, hogy mindenki megtalálja a számára hasznos információt.


Új alfiók funkciók


A diszpécserek kényelmét szem előtt tartva bővítettük az alfiók kezelőfelületét. Most már az alfiókok is felvehetnek ütemezett kimutatásokat és hozzáférhetnek a tachográfról letöltött ddd fájlokhoz. Ráadásul most már időkorlátot is beállíthat az alfiókok számára, így biztonságosan korlátozhatja partnerei hozzáférését.


Kimutatások bővítése


A kimutatások folyamatosan bővülnek az ügyfelek igényei szerint. Mostantól megjelenítjük a tachográf-alapú összesítő adatokat a menetlevél és a részletes menetlevél kimutatásban. Továbbá látható lesz a vezetési idő minden egyes út során, amit a tachográf rögzített. Plusz, az újabb átlagadatokkal még részletesebb információkhoz jut a flotta menetadat összesítő kimutatásban, mint például a menetidő, munkaidő, állásidő és átlagfogyasztás.



Valós idejű riasztások


A riasztáskezelő rendszerünk mostantól könnyebbé teszi a riasztások kezelését nagy flottával rendelkező felhasználóink számára. Beállíthatja és ellenőrizheti, melyik járműhöz milyen riasztások tartoznak, és még egy új típus is bevezetésre kerül: a tápfeszültség-megszűnés riasztás. Ez azonnali értesítést küld, ha egy jármű külső tápellátása megszakad, megelőzve ezzel a szabotázsokat. A funkció használatához azonban szükséges a járműegység kiegészítő belső akkumulátorral való felszerelése.



Munkagépek

Üzemállapotok megjelenítése a grafikonon


Az új üzemállapotok grafikonja segítségével könnyedén nyomon követheti a munkagépek valós idejű munkavégzését, és így elkerülheti az alapjáraton “beindítva felejtett” felejtett munkagépeket, ami időt és pénzt takarít meg vállalkozásának.


Üzemállapotok Megjelenítése a Grafikonon


Teherautók

Továbbfejlesztett online vezetési idők grafikon


Az online vezetési idők grafikonja mostantól három napra előre mutat, így könnyebb a sofőrök vezetési ciklusainak követése és a napi munkavégzés tervezése a diszpécserek számára.


Továbbfejlesztett Online Vezetési Idők Grafikon


Tachográf és sofőrkártya lejárat


Ha rendelkezik az easyTACHOGRÁF funkcióval, most már könnyedén ellenőrizheti a tachográf következő illesztésének időpontját valamint a sofőrkártya lejárati dátumát, elkerülve ezzel a büntetéseket.




Ezen újítások mellett javítócsomagot is biztosítunk, hogy a rendszerünk mindig a legjobb legyen az Ön számára.


Szeretne többet megtudni az új funkciókról? Keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol örömmel nyújtunk bővebb információt!


Minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink minden igényét kielégítsük, így ha hibát észlel az easyTRACK használata közben, kérjük, jelezze nekünk az easytrack@tell.hu email címen vagy a +36-1/8000-111 (3-as vagy 4-es mellék) telefonszámon hétköznapokon 8-17 óra között.

Tetszett a cikk és szeretne több ilyet olvasni?

Iratkozzon fel és mi emailben értesítjük ha hasonló cikket írunk.

bottom of page