top of page
eT-Web-Agazat-Flotta-24feb-head.webp

Személy- és kisteherautó flottakövetés

Az easyTRACK segítségével fokozhatja flottája hatékonyságát és csökkentheti üzemeltetési költségeit. A korszerű járműkövető rendszerrel növelheti flottája átláthatóságát és biztonságát.

Valós idejű nyomkövetés

A térképes felületen valós időben nyomon követheti flottája összes járművét, letöltheti a hozzájuk tartozó kimutatásokat, adatokat, számlákat. 

eT-web-Szallitmanyozas-ikon-1.webp

Útvonaltervezés

Tervezze meg előre sofőrje számára az ideális útvonalat az útszakasz és a gépjármű típusa alapján, majd küldje el a sofőr mobiltelefonjára.

eT-web-Szallitmanyozas-ikon-6.webp

Riasztások és értesítések

Állítson be értesítést pl. határátlépésről, tanksapka nyitásról, megállási pontokról, műszaki vizsga esedékességéről, de akár egyéni kilométer, vagy időpont alapú riasztásokat is megadhat.

eT-Web-Flotta-ikon-4.webp

Sofőrazonosítás, céges-magánút elkülönítés

Az easyTRACK-rendszerben beépített RFID-olvasó segítségével, valamint a Driver APP mobilalkalmazással tudja azonosítani magát a sofőr. Az APP és az RFID olvasó segítségével a sofőr választhat céges és magánút használat között.

eT-Web-Flotta-ikon-5.webp

CAN adatok

A CAN adapter segítségével az easyTRACK olyan adatokat képes kiolvasni a jármű saját rendszeréből, mint pl. a fordulatszám, kilométeróra-állás, üzemanyagszint, összes elfogyasztott üzemanyag, gázpedál szögállás.

eT-Web-Flotta-ikon-6.webp

Útnyilvántartás

Az easyTRACK automata útnyilvántartó programja megfelel a NAV előírásainak, és kevesebb adminisztrációt biztosítva segít visszaigényelni az áfát akár 90-100%-ban bérelt vagy lízingelt autóknál.

Fedezze fel teljes szolgáltatási kínálatunkat! Itt minden elérhető megoldásunkat megtalálja, amelyek segítségével növelheti vállalkozása hatékonyságát és csökkentheti üzemeltetési költségeit.

Előnyök

Üzemanyag-hatékonyság

Bírságok elkerülése

Adminisztráció csökkentése

Próbálja ki az easyTRACK innovatív megoldásait és növelje Ön is vállalkozása hatékonyságát!

Kapcsolódó cikkek

bottom of page