top of page
eT-Web-Utdijjutalek-Szolgvalto-23marc-header-2.webp

2023-ban keressen az útdíjjal!

eT-Riasztasok-aloldal-Slider.webp

Szolgáltatóváltó akciónk keretén belül 3 hónap díjmentességet adunk az easyTRACK járműkövetési szolgáltatásra, továbbá amennyiben Ön útdíjbevalló, visszatérítjük egy éven keresztül a közreműködői díjunk 50%-át!

Váltson 2023-ban easyTRACK-re, és mi az alábbiakkal köszönjük meg bizalmát:

Szolgáltatóváltó akciónk keretén belül 12 hónapos előfizetését most extra 3 hónappal tovább élvezheti!*

eT-Weboldal-Utdijjutalek-Szolgaltatovalto-23marc-Ajanlat2.webp
2 Circle.webp

1 évig visszaadjuk a bevallási közreműködői útdíj jutalékunk 50%-át!**

Ezzel az ajánlattal akár minden most szerződött új jármű 1 éves járműkövetési szolgáltatásának havi díját is megspórolhatja, így a végén 0 Ft-os áron követheti nyomon flottáját, továbbá akár extra bevételre is szert tehet!

A váltás Önnek nem kerül pénzbe! Az eszköz árát és a beszerelés költségét mi álljuk! A havidíjon felül további extra költséget nem számlázunk ki Önnek. Ennyire egyszerű és átlátható az ajánlatunk. Nincs mit veszítenie, kérjen ajánlatot most!

eT-Riasztasok-aloldal-Slider.webp

Miért éri meg Önnek easyTRACK-rendszerre váltani?

kalkulátor

Ügyfélbarát hozzáállás, magas szintű technikai támogatással

Ügyfeleink 98%-a elégedett szolgáltatásainkkal, ami kollégáink szakértelmét, kedvességét és baráti hozzáállását mutatja.

Minden szolgáltatás és adminisztráció egy helyen

Egy webfelület, ahol nyomon követheti flottája összes járművét, letöltheti a hozzájuk tartozó kimutatásokat, adatokat, vagy a szolgáltatáshoz tartozó számlákat.

Egyszerű és modern kezelőfelület

Egy könnyen testre szabható, felhasználóbarát felület, amely böngészőből vagy az easyTRACK mobilalkalmazásból is könnyen elérhető.

Gyors beszerelés

A szerződéskötést követően akár 96 órán belül beszerelik szakértő kollégáink a járműkövető eszközeinket, és már használhatja is az easyTRACK rendszerét.

Ügyfeleink

minket!

bgpic-ugyfeleink.webp

"Cégünk az easyTRACK nyomkövető szolgáltatását használja, mellyel mindvégig teljesen elégedett volt.

Az ügyintézés mindig gördülékenyen zajlik, a kollégák teljes körű tájékoztatást nyújtanak, segítőkészek és még kedvesek is.

A fent említett okokból nagyon szívesen ajánlom másoknak a céget és a szolgáltatást."

Kleiber Katalin Krisztina, FINN ÚT KFT.

Ne feledje, ezzel az ajánlattal akár az easyTRACK valós idejű GPS nyomkövető

havi díját is megspórolhatja!

Mielőtt döntene, szeretné kipróbálni az easyTRACK felületét?

Nézze meg, miért választja több ezer vállalat Magyarországon és Európa más országaiban az easyTRACK-et!

Kérjen ajánlatot most, vagy ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

eT-Riasztasok-aloldal-Slider.webp

Gyakori kérdések

  • Can easyTRACK's toll payment system help you avoid fines?
    Yes. Using the fast, simple, and transparent e-toll payment system is a sure way to avoid fines, as it notifies the driver directly of a possible failure to pay the toll and provides continuous feedback on the ability to operate.
  • How can I check the toll declaration process?
    You can check the toll declaration process in two ways: via the easyTRACK web interface, where you can monitor the system's operational capability and the set number of axles. You can also get information about the toll declaration process using the HU-GO Display display device installed in the vehicle.
  • I need legal advice regarding toll payment. What to do?
    For our customers who use the e-toll service, we provide e-toll legal advice, in the framework of which our specialist colleague helps to solve toll-related problems.

*Az akció minimum 12 hónapos előfizetés esetén, illetve kizárólag meglévő - harmadik fél által nyújtott - szolgáltatás leváltása esetén érvényes. 12 hónapos előfizetéshez 3 hónap díjmentességet biztosítunk új Ügyfeleink számára. Ez azt jelenti, hogy egy éves díjért Ön 15 havi szolgáltatást kap tőlünk. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

**Az ajánlat nem a gépjárművek befizetett útdíjának 50%-ára vonatkozik, hanem a bevallási közreműködői díjunk 50%-át jelenti. Az ajánlat 3,5 tonna feletti gépjárművek magyar útdíjfizetésére vonatkozik, amennyiben az easyTRACK-rendszerén keresztül történik a bevallás. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

*** Az easyTRACK fenntartja a jogot mindkét Ajánlat módosítására vagy annak visszavonására, illetve a felhasználási feltételek megújítására és/vagy módosítására a végrehajtás bármely szakaszában, amennyiben azt szükségesnek ítéli, vagy ha előre nem látható körülmények okot adnak rá.

bottom of page