You need to enable JavaScript in order to use the AI chatbot tool powered by ChatBot
top of page
Keresés

Folyamatos szivattyúfigyelés az easyTRACK-kel

Esettanulmányunkban bemutatjuk, hogyan sikerült a mezőgazdasági szektorban aktív ügyfelünk számára olyan személyre szabott megoldást kialakítani az easyTRACK rendszer segítségével, amely lehetővé teszi a szivattyúk 0-24 órás folyamatos működésének figyelemmel kísérését és hatékony kezelését. Az megbízó olyan funkciókat igényelt, mint az élő riasztások és az üzemanyagszint-figyelés a rendszeren keresztül, amelynek köszönhetően hatékonyabban és gazdaságosabban üzemeltetheti az öntözőrendszert.


FELADAT

Az ügyfél rendelkezett egy öntözőterülettel, amely folyamatos öntözést igényelt a szivattyúk működésével. Olyan megoldásra volt szüksége, amely lehetővé teszi a szivattyúk 0-24 órás működését és a következő kritikus funkciókat biztosítja:


  1. SMS Értesítés: Az ügyfél szeretett volna SMS értesítéseket kapni a szivattyúk be- és kikapcsolásáról.

  2. Webes felületen történő értesítés: Speciális kérés volt, hogy a szivattyúk működését figyelhessék a webes felületen is, és bármikor ellenőrizhessék az állapotukat.

  3. Élő riasztások: Megbízónk azt szerette volna, hogy azonnal értesüljön, ha valamelyik szivattyú elindul vagy leáll, így lehetőségük van a hiba azonnali elhárítására, minimalizálva a bevételkiesést és a működési problémákat.

  4. Üzemanyagszint-figyelés: Fontos volt az üzemanyagszint figyelemmel kísérése és az azonnali értesítés a rendszerben, ha probléma merül fel.

  5. Emberi erőforrások mérséklése: Partnerünk azt szerette volna, hogy az emberi erőforrások hatékonyabban használhatók legyenek a rendszer üzemeltetése során és a munkaerő-költségek csökkenjenek.


EASYTRACK MEGOLDÁS

Az easyTRACK rendszert alkalmazva sikerült hatékonyan megoldani az ügyfél igényeit. Lehetővé tettük a szivattyúk folyamatos figyelését, és valós idejű riasztásokat állítottunk be, így amikor a gyújtásjel alapján bármelyik szivattyú elindult vagy leállt, a megadott személy azonnali SMS értesítést kapott.


Ezen kívül biztosítottuk az üzemanyagszint folyamatos figyelését és az azonnali értesítéseket, ha az üzemanyagszint problémát mutatott. Erről szintén SMS-ben vagy az easyTRACK webes felületén értesülhetett partnerünk.


Az élő riasztásoknak és a távolról történő monitorozásnak köszönhetően lehetővé vált a gyors és hatékony hibaelhárítás, minimalizálva az üzemszüneteket. Ezen kívül az easyTRACK rendszer a kérésnek megfelelően hozzásegítette a céget az emberi erőforrások hatékonyabb felhasználásához, hiszen a hibaészleléshez már nem volt szükség személyzet alkalmazására, mindössze a probléma elhárításához vettek igénybe emberi tőkét.


ÖSSZEFOGLALÁS

Az ügyfél számára speciálisan kifejlesztett easyTRACK megoldás sikeresen kielégítette az igényeit, lehetővé téve a szivattyúk folyamatos és hatékony működését. Az élő riasztások, az üzemanyagszint-figyelés segítségével a megbízó képes volt minimalizálni az üzemszüneteket és hatékonyabban felhasználni az emberi erőforrásokat. Ezáltal partnerünk biztonságosabb és gazdaságosabb módon üzemeltetheti az öntözőrendszert.

Tetszett a cikk és szeretne több ilyet olvasni?

Iratkozzon fel és mi emailben értesítjük ha hasonló cikket írunk.

bottom of page