top of page
Keresés

Nagy értékű áru nyomon követése és szállítása az easyTRACK-kel

Milyen feltételeknek kell megfelelnie a nagy értékű áru szállításával foglalkozó cégeknek és hogyan járulhat hozzá egy járműkövetéssel foglalkozó vállalat a megbízások sikeres teljesítéséhez? Esettanulmányunkban részletesen bemutatjuk, hogyan segített az easyTRACK rendszer nemzetközi szállító partnerének a kiemelt bánásmódot igénylő, értékes áruk biztonságos és precíz szállításában.


ÜGYFÉL

Partnerünk olyan értékes készletek szállításával foglalkozik, amelyek különleges bánásmódot igényelnek, valamint megbízóik szigorú előírásokat alkalmaznak a szállításra vonatkozóan. Céljuk mindig is az volt, hogy minden terméket maximális gondossággal kezeljenek és a tulajdonosok minden igényét és kérését figyelembe vegyék.


FELADAT

A nagy értékű áruk szállítása maximális körültekintést igényel, hogy garantálni lehessen azok épségét és biztonságos szállítását. Az easyTRACK rendszer éppen ezért optimális választásnak bizonyult a megbízó cég számára, mivel számos olyan funkciót kínál, amelyek pontosan megfelelnek igényeiknek.


Mely faktorokat fontos figyelembe venni a nagy értékkel bíró készletek szállítása során?

  • Környezeti feltételek

Bizonyos cikkek érzékenyek lehetnek a hőmérsékletre, ezért fontos, hogy a szállítás során megfelelő környezeti feltételeket biztosítsanak. Hűtött vagy klímavezérelt járművek alkalmazása szükséges lehet, ezért az optimális hőmérséklettartomány ellenőrzése elengedhetetlen.


  • Biztonságos rögzítés

A szállító járműveken megfelelő rögzítőeszközöket kell alkalmazni annak érdekében, hogy az áru ne mozogjon vagy sérüljön az út során.


  • Ajtók monitorozása

Az ajtók és fedélzetek biztonsága kritikus fontosságú, így ajtónyitás- és zárásfigyelést javasolt alkalmazni a megfelelő nyomon követéshez.


  • Szállítási útvonal választása

A megfelelő útvonal kiválasztása is fontos, hogy kerüljék a nehéz terepeket vagy olyan helyeket, ahol a termékek károsodhatnak.


EASYTRACK MEGOLDÁS

A szállító járműbe telepített easyTRACK rendszer tervezése és telepítése összetett folyamat volt, és cégünk különös figyelmet fordított a vezetékelésre és a komplexitásra.


Ajtónyitás- és zárásérzékelő szenzorokat telepítettünk a jármű különböző pontjaira, mely alapos tervezést igényelt. Egyetlen easyTRACK rendszer három szenzort használ egy járműben, lehetővé téve három zóna párhuzamos figyelését. A vezetőfülke ajtajait együttesen kezeljük, míg a raktér hátsó és oldalsó bejáratait két szenzor ellenőrzi. Ehhez elengedhetetlen volt az összetett vezetékrendszer kiépítése, hogy a szenzorok közvetlenül kommunikálhassanak az easyTRACK rendszerével.


A hőmérséklet-érzékelő szenzorok lehetővé tették az ügyfél számára, hogy figyelemmel kísérje a szállítandó áruk környezeti körülményeit. A hőmérséklet szabályozása kulcsfontosságú szempont volt azoknál a szállításoknál, ahol a hőállapot kritikus tényezőnek bizonyult.


Az easyTRACK emellett lehetővé teszi a jármű pozíciójának és útvonalának megtervezését és valós időben történő nyomon követését is, és a szükséges adatokhoz való hozzáférést akár utólagosan is.


ÖSSZEFOGLALÁS

Az easyTRACK sikeresen segítette megbízó partnerét, hogy szigorú követelményeiknek megfelelően szállítsa és kezelje az árukat. Az ajtónyitás- és zárásfigyelés, hőmérséklet-ellenőrzés és a kiterjedt funkcionalitás lehetővé tette számukra, hogy maximális biztonságot és minőséget biztosítsanak ügyfeleinek. A járműkövető rendszerünkkel elért eredmények hozzásegítették ügyfelünket ahhoz, hogy továbbra is megfeleljen az elvárásoknak és korszerű technológiákkal garantálja az értékes áruk védelmét és épségét.


Az easyTRACK egy ilyen izgalmas és felelősségteljes szektorban is képes segítséget nyújtani, hiszen a rendszer segítségével a különleges bánásmódot igénylő termékek helyzetét, környezeti körülményeit és biztonságát pontosan ellenőrizhetik.

Tetszett a cikk és szeretne több ilyet olvasni?

Iratkozzon fel és mi emailben értesítjük ha hasonló cikket írunk.

bottom of page